Omschrijving

Uiterwaardenstraat 96 huis, 1079 CE AMSTERDAM


***** Perfect benedenhuis in de populaire Rivierenbuurt met een grote tuin en uitbouw mogelijkheden. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. De grote diepe tuin is ook netjes onderhouden met een terras achter in de tuin. Verder staat er in de tuin nog een tuinhuis van 11m2.

Indeling:
Entree, hal, gang met inbouwkast. Woonkamer voorzijde met een erker en drie ramen aan de straat. Dubbele deuren naar de prachtige open woonkeuken. Vanuit de woonkeuken middels dubbele deuren toegang tot de grote tuin. Slaapkamer achterzijde met eveneens toegang tot de tuin. Badkamer in het midden met douche, aparte wc. In de tuin staat er nog een grote berging van 11m2.

Fantastisch gelegen benedenhuis met uitbouwmogelijkheden doordat het appartement de beschikking heeft over een grote tuin van totaal ca. 11 meter diep. Gelegen om de hoek van veel gezellige horeca en prachtige winkels. Ideaal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer en Amstel station. Zo ligt het station Europaplein van de Noord/Zuid lijn op steenworp afstand (opening juli 2018). Veel groen van onder ander het prachtige Beatrixpark in de nabijheid. *****

Bijzonderheden:
- Prachtig benedenhuis
- 61 m2 NEN 2580
- Mogelijkheid tot uitbouw
- Gemakkelijk 2e slaapkamer te maken
- Grote tuin van ca. 11 meter diep
- Goede professionele beheerde VvE
- Servicekosten 110,37 per maand
- CV uit 2012
- Dubbelglas door hele woning
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 01 februari 2059.

Voor meer informatie en de brochure kunt u kijken op uiterwaardenstraat96huis.nl

Share